Mai tejzet

2010.03.16. 21:54 - csgeza

Még nem biztos, de lehet h a mai nap volt az első nagy váltás az életedben. Anyádnak, úgy tűnik, elment a teje. Egyelőre még valamennyi van, de napközben már túl sokszor voltál éhes, keveset tudtál szopni már reggeltől, este már beléd kellett borítani egy kb. 60 mililiteres adag fagyasztott tejet, viszont ebből nincs a végtelenségig, ha nem lesz tej, jön a tápos gyerek...

Annyira jópofa, ahogy este el tudsz aludni, akár szopizás után rögtön, akár a büfizés után a vállamon hasalva, egy ideig kapálózol, utána az tűnik fel, hogy nagyon nagy a csend, a szemed még nyitva, de már csak nézegetsz, pár perc múlva pedig bevágod a szundit, akkor aztán anyáddal belecsempészünk a kiságyba, óvatosan, nehogy felébredj, és ekkor elcsendesedik a ház, én még szöszmötölök egy kicsit, aztán alvás mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfules.blog.hu/api/trackback/id/tr331845568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása