Advent 2009.

2009.12.26. 17:54 - csgeza

Advent=eljövetel. A karácsony előtti várakozás megnevezése, de mivel nem vagyunk vallásosak, nekünk az idei most advent: téged várunk! Mindenki téged vár. Rengeteg szép ajándékot kaptál, anyád készített a barátoknak, ismerősöknek hírlevelet, mostanában gyakrabban kell a dokihoz járnia ellenőrzésre, és a tervezett születési időpontod is meg van már adva: 2010. január 7. Na persze rajtad áll vagy bukik, ha hamarabb, hát hamarabb... Egyelőre jól érzed magad bent, mocorogsz, anyád viszont egyre nehezebben mocorog, én viszont egyre többet és többet hajolok le mindenért, helyette is. :)

Voltunk babaújraélesztő-tanfolyamon is. Elég meredek dolog, remélem, nem lesz rá szükség.

Anyám-nagymamád teljesen be van zsongva, nem gondoltam, hogy ennyire kitör rajta a nagymamaság. Szép dolgokat tud varrni, neked is csinált már sokmindent, Fülis ágyneműt, szép tarka, hosszú kitömött polár-kukacot, hordozó-takarót és még mennyi mindent...

Egyre jobban látjuk, mi vár ránk, illetve azt látjuk, hogy igen, nem sokára itt leszel, és nem csak neked, de nekünk is új élet kezdődik!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfules.blog.hu/api/trackback/id/tr341624532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása