Felháborító!

2010.11.05. 08:44 - csgeza

Igen. Régóta nem írtam semmit, pedig mennyi-mennyi minden történt... Napról napra ügyesebb, okosabb vagy. Szépen eszel, kapaszkodva ügyesen járkálsz, jössz-mégy a lakásban, egyre ügyesebben játszol, mióta anyád rájött a kis finom trükkökre, azóta nagyokat tudsz aludni napközben és éjszaka is, mintababa lettél. :)

A babauszit hanyagoltuk augusztustól, az utolsó 1-2 alkalommal nem igazán élvezted, lehet h a meleg miatt, de inkább azért, mert nagyon lekötött a felállás és az ezzel kapcsolatos új mozgásformák.

Itt voltak augusztusban látogatóban a másodunokatestvéreid, Lili és Flóra, kis- és nagy-Gyöngyivel, az anyjukkal és a nagyanyjukkal. Nagyon megkedveltek, a lányok egyből unokatestvérüknek fogadtak, karácsonyra meg is hívtak minket látogatóba.

Vontunk nyaralni (őszölni?) Zalakaroson október elején, csavarogtunk, hajókáztunk, pancsoltunk, jókat ettünk, nagyon élvezted. Meglepődtünk, hogy újra tetszett a víz, nagyon élvezted, csapkodtál, pancsoltál, lehet h újra kellene járni babaúszásra?

Látnod kellett volna magadat a minap: elromlott a tv, álltál a tv-állvány előtt, és hol a tv-re, hol rám bámultál felháborodott tekintettel, h tessék má' bekapcsolni, nem látom a reklámot meg az időjárás-jelentést!

Még most, a kellemes ősz utolsó napjaira, holnapra terveztünk egy vadaspark-látogatást, reméljük, jó lesz.

Vasárnap pedig bemutatóbaba leszel, Judit nagynénéd jön látogatóba egy barátnőjével, akinek hamarosan kisbabája lesz, de még nem látott kisbabát...

https://www.youtube.com/watch?v=khfkW21s_LU

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfules.blog.hu/api/trackback/id/tr612425123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása